Truffelverkoop 2 november

Zaterdag 2 november gaat onze jaarlijkse truffelverkoop door. De opbrengst van de truffelverkoop wordt gebruikt om de kosten van het kamp te drukken. We rekenen dus op de opkomst van heel wat leden om te helpen verkopen.
 
Rakwi's, Tito's, Keti's en Aspi's worden verwacht om 9u00 aan de heems. Breng jullie fiets en lunchpakket mee, ook fietsrekkers en fluojasjes worden aangeraden. Rakwi’s en leden die ver buiten Aartrijke wonen, hoeven niet met de fiets te komen.
 
Doe zeker genoeg warme kledij aan. Tijdens de middagpauze voorzien we warme soep zodat we in de namiddag er weer helemaal tegenaan kunnen.
 
Sloebers en Speelclubs verwachten wij, in groot aantal, om 13u00 aan de heems. Om 17u00 eindigt de truffelverkoop voor alle afdelingen.
 
Tijdens de truffelverkoop proberen we zoveel mogelijk mensen in Aartrijke te overtuigen om onze truffels te kopen. Het is natuurlijk ook leuk indien er familie of vrienden buiten Aartrijke ook truffels willen kopen. Je kan dus ook dozen 'reserveren'. Een doos (600 gram) kost €8,50. Spreek hiervoor de leiding aan of mail naar info@chiroaartrijke.be. Enkel wanneer de betaling is gebeurd (cash of overschrijving: BE54 7775 9125 5997) worden de truffels meegegeven.