Inschrijvingen werkjaar 2021-2022

Het is weer zover, het nieuwe werkjaar gaat bijna opnieuw van start! Zondag 19 september is onze startdag. Hopelijk kunnen we veel (nieuwe) leden ontvangen.

Alle informatie over onze Chiro is te vinden op https://chiroaartrijke.be/info. Heb je nog meer vragen, aarzel niet om ons te contacteren via info@chiroaartrijke.be.

Inschrijven voor het nieuwe werkjaar kan hieronder. Ben je nog niet zeker of de Chiro iets voor jou is? Geen probleem, want je mag 3 keer proberen en pas daarna vragen we om definitief in te schrijven en te betalen.

Geef hier de achternaam van je kind in.
Geef hier de voornaam van je kind in.
Kies hier de juiste afdeling voor uw kind. Indien uw kind is blijven zitten, mag je zelf uitmaken of je hem/haar de leeftijd laat volgen of het leerjaar.
Vul hier de geboortedatum van je kind in.
Kies hier het geslacht van je kind.
Adres
bv. Aartrijksestraat 63
bv. 8211 Aartrijke
Vul hier het e-mailadres of adressen in waarop je de algemene info per mail wenst te ontvangen.
Vul hier (indien gewenst) het tweede e-mailadres in waar ook de info over de Chiro zal naartoe gestuurd worden.
+32
+32

Privacy

Als Chiro zijn we verplicht jullie toestemming te vragen voor het publiceren van foto's op sociale media en onze site.Hieronder kan je ons die toestemming geven. Op de facebookpagina van Chiro Aartrijke staan er tal van foto's neem gerust een kijkje om een idee te hebben over hoe die foto's er uitzien. Als er nog vragen zijn neem gerust contact met ons op via mail naar info@chiroaartrijke.be.

Het is verboden om als begeleid(st)er, behalve EHBO, op eigen initiatief medische handelingen uit te voeren. Ook het verstrekken van lichte pijnstillende en koortswerende medicatie zoals Perdolan, Dafalgan of Aspirine is, zonder toelating van de ouders, voorbehouden aan een arts. Daarom is het noodzakelijk om via deze steekkaart vooraf toestemming van ouders te hebben voor het eventueel toedienen van dergelijke hulp. * gebaseerd op aanbeveling Kind & Gezin 09.12.2009 – Aanpak van koorts / Toedienen van geneesmiddelen in de kinderopvang
Zijn er bepaalde allergieën of aandoeningen die belangrijk kunnen zijn voor de leiding van je kind? Laat ze dan hier achter.

Betaling

Gelieve €20 over te schrijven naar Chiro Aartrijke BE54 7775 9125 5997. Vergeet niet de naam van je kind als mededeling! Als je meerdere kinderen inschrijft mag je dat in één overschrijving doen (€20/kind).

Betalen kan ook via Payconiq door onderstaande QR-code te scannen. Vergeet ook hier niet om de naam van je kind mee te delen als bericht.

CAPTCHA
Dit veld is om te testen of je een machine of persoon bent om spamberichten te voorkomen.