Nieuws

We organiseren huisbezoeken waarbij de leiding van de afdeling van je jongste kind op bezoek komt bij je thuis. Dit is een vrijblijvend aanbod.

Chiro Aartrijke doet mee aan de spaaractie van de sandwiches van La Lorraine. Wie mee wil doen, kan de codes hier doneren!

Alvast bedankt!

Chiro Aartrijke is jarig! We willen ons 66 jaar (uitgesteld 65 jaar) bestaan graag vieren samen met jullie met een feestweekend van 22 t.e.m. 24 april 2022. Hou deze datum dus zeker vrij! :)

Op zaterdag 20 november organiseren we onze jaarlijkse quiz. Hopelijk ben je ook van de partij!

Het was een ongelofelijk leuk kamp! Wil je de foto's ervan bekijken, dan kan dit hier!

Dit jaar gaan we op weekend met de hele Chiro! Een weekend met je afdeling komt er dit jaar dus niet. We zien het als een minikamp en dus de perfecte voorbereiding voor de jongere afdelingen om eens te proeven wat een bivak zal inhouden.

We vliegen er terug in op 19 september! Wij hopen heel wat (nieuwe) leden te verwelkomen op onze startdag. Kom zeker langs en maak vrijblijvend kennis met de Chiro.

Keti's en aspi's (van het nieuwe werkjaar) zijn zaterdagavond 18 september welkom op onze kampvuuravond! We voorzien een grote vuurschaal aan de Chirolokalen.

Jullie hebben ondertussen een kampboekje in de brievenbus gekregen. Daar staat belangrijke informatie in zoals de vertrekuren, wat er in de valies moet, fiscale attesten, medicatie, kampadres...

Pagina's

Abonneren op Nieuws