Nieuws

Dit jaar geen huis-aan-huis-verkoop, maar een coronaproof alternatief waarbij je op voorhand truffels kan bestellen. Perfect voor Valentijn! <3
 
Hoe bestellen?

Vanaf 7 februari gaat de Chiro fysiek door voor IEDEREEN! De activiteit mag doorgaan in bubbels van 10 kinderen + leiding. We zullen met veel bubbels zitten, waardoor we hebben beslist om de Chironamiddag op te splitsen.

Zaterdag 8 mei organiseert Titan Events samen met ons het evenement Bubble Games! Titan Events is bekend van zijn Titan Runs.

Hebben jullie de filmpjes van The Masked Singer al gezien? Van afgelopen maandag t.e.m. vrijdag wordt elke avond rond 18u een filmpje op Facebook geplaatst. Daarin zingt een leider of leidster een liedje, maar helemaal vermomd!

Helaas kan Sinterklaas en z'n Pieten niet naar de Chiro komen, maar ze hebben wel voor ons een checklist (https://we.tl/t-ziCs5Jhw4s) achtergel

Ben jij een echte codekraker? En heb je zin in een leuke uitdaging? Dan kan je vanaf vandaag t.e.m. zondag onze halloweentocht doorheen Aartrijke wandelen.

Zondag om 14u00 gaan we live op Facebook en spelen we samen Bingo! :)

Door de verstrengde maatregelen kan Christus Koning niet meer doorgaan zoals gepland.

We voorzien een alternatief aan de heems met een aansluitende activiteit. Dit duurt van 14u00 tot 17u30. Vergeet je 50 cent niet!

Het is Dag van de Jeugdbeweging en dat betekent dat je in je Chirokledij naar school mag! Maar voordat je naar school gaat, voorzien wij nog een toffe activiteit. 

Ben je benieuwd naar de foto's van afgelopen Chirokamp? Of wil je de sfeer van ons kamp ontdekken?

Pagina's

Abonneren op Nieuws