We gaan op kamp!

Goed nieuws: zoals jullie wellicht al hebben vernomen, kunnen wij deze zomer op kamp. En daar zijn we als leidingsploeg héél erg gelukkig mee! Uiteraard zal niet alles verlopen als vorige jaren, maar dat zal ons niet weerhouden om er een spetterend bivak van te maken.

Eén van de regels die we moeten respecteren zijn contactbubbels van 50 personen. Onze volledige Chiro zal verdeeld worden waardoor er meerdere bubbels gevormd worden. Meerdere bubbels betekent dat er geen limiet staat op het deelnemersaantal van dit kamp. Iedereen die mee wil, kan dus mee.

Deze week volgen wij een online infosessie bij Chiro Nationaal en bespreken we met de leidingsploeg hoe we het kamp zullen organiseren. We wachten nog even met het geven alle nodige info. Vanaf dat we alles duidelijk hebben uitgeklaard, brengen we jullie hiervan op de hoogte. Wordt vervolgd dus!

OPROEP: filmpjes

Afgelopen weken hebben een heleboel leden meegedaan met onze online activiteiten, de cluedowandeling succesvol afgestapt of opdrachten gemaakt uit het Chiroboekje. Het deed ons deugd te zien dat er op zondag steevast Chiro-outfits werden gedragen en plezier werd gemaakt! Een vreemde Chiro-periode die we positief hebben ervaren.

Aangezien er heel wat werd gefilmd en foto’s werden gemaakt, zullen we een filmpje maken van de afgelopen weken om dit te posten op onze sociale media.

Wil je zelf ook meedoen in het filmpje? Dat kan! Stuur voor 14 juni een korte video via Wetransfer (info@chiroaartrijke.be). Dit mag van alles zijn: een dansje in Chirokleren, een opdracht die je hebt uitgevoerd, ochtendgymnastiek in Chiro-style, even zwaaien naar de camera... Wij kijken er naar uit jullie filmpjes te zien!