Deadline inschijving kamp

Op 14 juni, nog één week, sluiten onze online inschrijvingen voor het kamp af. Deze inschrijvingsdatum hebben we dit jaar uitzonderlijk moeten vervroegen door organisatorische redenen. Tip: moedig je vrienden aan om inschrijving in orde te maken. 

De eerste keer dat je kind op kamp meewil? Nog niet overtuigd? Veel vragen? Bezorgdheden? We overtuigen je graag om mee te gaan op kamp én beantwoorden met plezier alle vragen. Geef ons gerust een seintje, wij staan via mail of telefoon paraat. Bekijk hier de aftermovie van ons vorig kamp en krijg een idee wat een kamp kan inhouden.

Dit jaar stelden we een uitgebreide infofiche op. We vragen jullie uitdrukkelijk om de infofiche goed na te lezen. Hierin staat interessante informatie over de acties die we dit jaar zullen nemen op kamp en belangrijke info die ouders en leden moeten weten. 

We kregen de afgelopen week een aantal vragen hoeveel tijd er tussen verschillende kampen moet zitten. Er wordt aangeraden om de week voor het kamp niet te wisselen tussen verschillende activiteiten en liefst twee dagen voor het een pauze in te lassen. Als dat niet mogelijk is begrijpen we dat. We willen geen kinderen tot deelname uitsluiten.

Gaat je kind niet mee op kamp, dan is het voor ons handig dat je het formulier invult en de optie 'neen' aanduidt. 


Alvast bedankt én hopelijk tot snel (op kamp)!