CHIRO 15/12 FONKEL

 

Zondag, 15 december, is de laatste Chiro van 2019. Deze gaat zoals vorige jaren opnieuw door in de sportzaal van de Fonkel(schoolstraat 19). 

Zoals gewoonlijk begint de Chiro om 14u00 en eindigt om 17u30

Zorg ervoor dat je kousen aanhebt, want we doen de schoenen uit om de zaal proper te houden. Vergeet niet €0,50 mee te brengen voor het vieruurtje.

Chiro for life

Misschien heb je het vorig jaar wel gezien op televisie of de krant: de Chiro for life emblemen actie van Chiro Zonnezee.

Wegens het grote succes verkoopt Chiro Zonnezee opnieuw emblemen voor de Warmste week t.v.v. vzw Matthijs.

Wil jij ook een embleempje voor op je Chirokleren? Dat kan! Bestel de embleempjes via onze Chiro en wij zorgen dat ze bij jullie terecht komen. Bestellen kan ten laatste op zondag 15 december.

1. Mail naar info@chiroaartrijke.be met de mededeling dat je een embleempje wil kopen (vermeld het aantal stuks en de soort). Je kan kiezen voor vlammetje 2018 of vlammetje 2019.

2. Stort per embleem 3 euro op de rekening van Chiro Aartrijke: BE54 7775 9125 5997. Vermeld duidelijk de naam in omschrijving. Gelieve niet contant te betalen, zodat wij de bestellingen overzichtelijk kunnen houden.

3. Wacht geduldig af. Vanaf dat de vlammetjes geleverd zijn, laten we jullie iets weten. Wanneer dit precies is, hebben we nog geen zicht op. Afhankelijk van het aantal bestellingen kan dit eventjes duren.