Startdag | zondag 18 september 2022

Zondag 18 september vliegen we er terug in met onze startdag! Wij hopen ook dit jaar zoveel mogelijk (nieuwe) leden te mogen verwelkomen. Kom zeker langs en maak vrijblijvend kennis met de Chiro. We ontvangen graag iedereen met vragen (over onze werking, proberen in onze Chiro...) vanaf 11u30 aan onze heems (Aartrijksestraat 63, 8211 Aartrijke).

Van 11u30 tot 14u30 is ons Chirofrietkotje open voor lekkere frietjes en vleesjes. Voor de kinderen is er tal van randanimatie. Ouders kunnen op ons terras zitten om iets te drinken. Als je vragen hebt over onze werking, kan je altijd een leiding aanspreken. Zij zullen die met plezier beantwoorden. Ook inschrijven is dan mogelijk. Online kan dit ook al gebeuren vanaf nu via https://chiroaartrijke.be/inschrijven.

Om 14u30 vragen we aan de ouders om naar huis te gaan, want dan begint de allereerste activiteit van het nieuwe Chirowerkjaar. Dit is per afdeling zodat je je leiding kan leren kennen. We voorzien een gratis vieruurtje als pauze. Om 17u00 is de activiteit afgelopen.

Ben je nog iets kwijt van kamp? Kom dan zeker naar de startdag, want de verloren voorwerpen worden voor de laatste keer getoond. Daarna brengen we ze naar de kringloopwinkel.

Tot dan!