Slotdag 5 juli 2020

Volgende week zondag, 5 juli, organiseren we onze slotdag. Door de coronacrisis is er lang onduidelijkheid geweest rond het al dan niet organiseren van activiteiten, vandaar dat wij pas laat hebben beslist om toch de slotdag te laten doorgaan. We zullen uiteraard alle coronarichtlijnen i.v.m. Chiroactiviteiten respecteren en organiseren de activiteit per afdeling. 

  • Wanneer? Zondag 5 juli (14u-17u30)
  • Waar? Sloebers en Speelclub: Pierlapont Zedelgem | Rakwi's t.e.m. Aspi's: lokalen Chiro Aartrijke
  • Inschrijven? Inschrijven kan t.e.m. vrijdag 3 juli via dit inschrijvingsformulier
  • Kostprijs? €5 (cash betalen, steek €5 in enveloppe met je naam er op)
  • Meebrengen? Tito's, Keti's en Aspi's brengen een mondmasker mee
  • Lees hieronder de info per groep!  

Sloebers: Om 14u worden de sloebers verwacht aan de Pierlapont (Zeedijkweg 23, 8210 Zedelgem). Daar zullen ze boerengolf spelen tussen het groen. Na het golfen genieten ze van een lekker ijsje en kunnen de Sloebers zich nog wat uitleven op de speeltuin. Ouders mogen hun Sloeber om 17u30 terug oppikken aan de Pierlapont. Gelieve de coronarichtlijnen te respecteren en bijgevolg niet te carpoolen.


Speelclub: Ook de Speelclub gaat naar Pierlapont van 14u-17u30. Wat ze precies gaan doen, blijft nog even een verrassing. Doe zeker schoenen aan die wat vuil mogen worden. Afspreken doen we rechtstreeks in Pierlapont (Zeedijkweg 23, 8210 Zedelgem). Gelieve de coronarichtlijnen te respecteren en bijgevolg niet te carpoolen.
 

Rakwi's, Tito's, Keti's en Aspi's: De activiteit voor de Rakwi's t.e.m. Aspi's wordt georganiseerd per groep. Jullie worden verwacht om 14u aan de heems, om 17u30 is de activiteit gedaan. Tito's, Keti's en Aspi's brengen verplicht een mondmasker mee. 
 

Opgelet: gelieve niet te komen wanneer je ziek bent/coronasymptomen vertoont, verwittig de leiding bij afwezigheid via info@chiroaartrijke.be.


Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via info@chiroaartrijke.be