Slotdag | zaterdag 22 juni

Beste ouders

Op zaterdag 22 juni gaat onze slotdag door. Inschrijven voor de slotdag is verplicht. Hieronder vinden jullie alle nodige info.

Wat doen we? 

Wat we precies doen is nog een verrassing. We kunnen wel al zeggen dat het een super leuke dag zal worden en dat de Sloebers, Speelclub en Rakwi’s geen honger meer zouden mogen hebben tegen het einde van de dag.  De Tito’s, Keti's en Aspi’s zullen hun beste Chiroskills goed kunnen gebruiken. 

Hoe laat? 

De activiteit start om 14u en eindigt om 18u. 

Graag starten wij onze activiteit stipt om 14u, daarom zijn alle leden welkom vanaf 13u30. 

Locatie? 

We spreken af in de Chiroheems en de leden kunnen ook daar weer worden opgehaald. De activiteit gaat voor de jongsten (Sloebers, Speelclub en Rakwi’s) door in Aartrijke. Voor de oudste leden gaat de activiteit door in en rond Aartrijke.

Kostprijs? 

De kostprijs voor de slotdag bedraagt 7 euro. 

Graag cash mee op de dag zelf of bewijs van overschrijving (BE54 7775 9125 5997). 

Wat nodig? 

Sowieso heb je een fluojasje, chirokledij en makkelijke schoenen om mee te wandelen nodig. 

    •    Bij slecht weer: een regenjas

    •    Bij mooi weer: kledij die nat mag worden of badkledij en eventueel reservekledij.  Als ook bescherming tegen de zon (zonnecrème, petje…) 

Inschrijven? 

Je schrijft je in via mail: info@chiroaartrijke.be en dit kan tot 19 juni. 

Bij de inschrijving is het ook belangrijk om te vermelden of uw zoon/dochter allergisch is aan bepaalde voedingsstoffen.

Inschrijven slotdag

Na de slotdag is er opnieuw de mogelijkheid tot inschrijving voor het Chirokamp. Het kamp gaat door van 31 juli tot 10 augustus, Sloebers gaan slechts een weekje mee op kamp dit van 3 augustus tot 10 augustus. 

Kom je niet naar de slotdag, maar wil je wel graag mee op kamp? We komen nog steeds op huisbezoek eind juni/begin juli. De leiding neemt hiervoor contact op met jullie eind juni. 

Hebben jullie nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.

Met vriendelijke groeten 

De leidingsploeg 

Chiro Aartrijke