Bubble Games

Zaterdag 8 mei organiseert Titan Events samen met ons het evenement Bubble Games! Titan Events is bekend van zijn Titan Runs. Dit jaar werken ze samen met 10 jeugdverenigingen uit Vlaanderen waaronder Chiro Aartrijke. We zijn trots dat we samenwerken met zo'n hoogstaand bedrijf en stellen het concept even voor:

Het doel van Bubble Games is simpel, behaal samen met je bubble zoveel mogelijk punten tijdens een spel zonder grenzen. Om deze punten te behalen daag je telkens een andere tegenstander uit en probeer je de winst binnen te halen met jouw team. Op tien verschillende attracties zullen de vaardigheden van het team getest worden. Snelheid, behendigheid, kracht, evenwicht en inzicht zijn allemaal nodig om de spelen tot een goed einde te brengen.

Het evenement verloopt volledig coronaproof. Als Bubble Games niet kan doorgaan wegens coronamaatregelen krijg je je geld volledig terugbetaald. Het gaat uit van het vormen van teams. Ieder team is één op zichzelf staande ‘bubble’. Een team bestaat uit zes tot tien leden, met een minimumleeftijd van 12 jaar. Hoe groter de ‘bubble’ is, hoe groter het voordeel. De activiteit is geschikt voor teams van vrienden en familie. Ook is het de perfecte teambuilding om samen met je collega's te spelen. Door overheidsmaatregelen is een teambuilding in 2021 éxtra voordelig. 

Het ticket bevat van 's ochtends tot 's avond inflatable plezier voor jou en je 9 teamleden. Bovendien bevat het ook 50 euro aan drankbonnen.

Bezoek zeker de website www.bubblegames.be en hun Facebookpagina. Daar vind je alle informatie en kan je je inschrijven.